Vacature manueel therapeut ( 16-40 uur )

Dienstverband                                Onbepaalde tijd

Fulltime/parttime                         Partime of Fulltime

Specialisme                                    Manuele therapie of in opleiding voor

Wat houdt het werk in?

Voor onze moderne praktijk in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut, die ons team kan komen versterken. Je komt te werken in een team van 10 collega’s met diverse specialisaties en 2 administratieve medewerksters. Wij kunnen je zowel parttime als fulltime werk aanbieden.

Wat bieden wij jou?

  • 2-5 werkdagen
  • Mogelijkheden om ook in de avond of op zaterdag te werken
  • Werken met moderne apparatuur
  • Werken in een compleet uitgeruste oefenzaal
  • Je ontwikkelen in het oefenen in water
  • Het begeleiden van specifieke oefengroepen
  • Fijne collega’s waarvan je veel kan leren en mee samen kan werken
  • Een enthousiast team van 10 medewerkers
  • Teamuitjes en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve collega, die graag in teamverband wil werken. Spontaniteit en leergierigheid vinden wij belangrijk Evenals het flexibel inzetbaar zijn binnen ons team.

Details over vergoeding, definitief aantal uren en contractvorm lichten wij graag in een kennismakingsgesprek.

Wie zijn wij?

Aartsen Praktijk voor Fysiotherapie is een moderne fysiotherapie praktijk in Zoetermeer, die zich onderscheidt door de mogelijkheden die wij kunnen bieden in onze trainingsruimte en in ons zwembad met verwarmd water. Wij beschikken over zeer uitgebreide trainingsapparatuur, waarmee iedereen onder deskundige leiding kan trainen. Hoog in ons vaandel staat daarbij de betrokkenheid en de extra zorg die geboden wordt. Actief bewegen staat bij ons centraal.
Door de mogelijkheid om onbelast te trainen in water kunnen wij sporters in meerdere fases van hun revalidatie optimaal begeleiden.
Wij werken met echografie waardoor we binnen ons team elkaar kunnen informeren over de ernst van de pathologie. Naast de individuele behandeling worden sporters ook begeleid in specifieke groepen. Ben jij een teamplayer dan ben je goed inzetbaar binnen ons team.

Durf jij de uitdaging aan om naast het werken in de behandelkamer actief te zijn in onze oefenzaal en in ons therapeutisch zwembad, stuur je CV dan naar jaco@aartsenfysio.nl.