Vacature                      Fysiotherapeut
Partime / fulltime      Uren in overleg

Functie
Als fysiotherapeut ben je samen met je collega’s een schakel in een team dat samen hart heeft voor de praktijk en voor elkaar! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een extra schakel kan vormen in ons team.

Als fysiotherapeut ben je actief in onze behandelkamers, onze oefenzaal en in ons therapeutisch zwembad. Onze praktijk is door de weeks 7.00 tot 21.00 uur geopend en is ook open op zaterdag. We kunnen daardoor bredere werktijden aanbieden.
We hebben diverse specialisaties als Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oncologie, Dry-Needling, Orofaciale therapie.
Verder zijn wij aangesloten bij Parkinsonnet, Chronisch Zorgnet en Claudicationet.
Vaak gebruiken wij de echografie bij diagnosestelling en vervolg.

Actueel werken wij veel met longpatiënten en zetten wij ons in voor Covid revalidatie. Kortom werk genoeg en daarom zijn wij op zoek naar iemand die graag samen met ons de schouders er onder wil zetten.

Past dit bij jou? Enthousiast en wil je deze uitdaging wel aan gaan?! Doe dan hieronder nog even de check of jij de geschikte kandidaat bent. Uiteraard kun je jezelf in het werk verder ontwikkelen, maar we zoeken wel de volgende basiseigenschappen en stellen de volgende voorwaarden:

Je kunt werken met een administratie – en planningssysteem; (Fysiomanager is een pré)
Je stelt de patiënt centraal en benadert de patiënt met respect;
Je houdt van multitasking en raakt daarvan niet in de stress;
Je hebt specialisaties afgerond. Sportfysiotherapie en Manuele therapie hebben voor ons de voorkeur;
Je houdt ervan om nieuwe oefen uitdagingen in onze oefenzaal en in ons zwembad aan te gaan. Daarbij moet je om kunnen gaan met moderne apparatuur en oefenmaterialen;
Je bent sportief en straalt vol energie uit dat je plezier hebt in je werk;
Je stelt je flexibel op.

Wat krijg je ervoor terug:
Een plezierige en collegiale samenwerking met collega’, waarbij wij werken met open deuren en gebruik maken van elkaars expertise; 
Een prettige werkomgeving in een moderne en goed gefaciliteerde fysiotherapiepraktijk met zwembad en oefenzaal.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een marktconform salaris.

Ben je geïnteresseerd en heb je ons iets te bieden? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Karin Aartsen. Email: jaartsen@xs4all.nl
Telefoonnummer: 06-24218899.