Oefenen in groepen

Dagelijks is onze trainingsruimte op vaste tijden geopend. Tijdens deze uren is er altijd een fysiotherapeut aanwezig. Het programma, wat de fysiotherapeut samen met u heeft opgesteld, is gericht op het optimaal functioneren tijdens werk, school, sport of thuissituatie.

Werkwijze

Het is mogelijk om gebruik van de trainingsruimte ruimte te maken als onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling. Daarnaast bieden wij begeleid oefenen aan in abonnement vorm.

Trainen op abonnement

Wij maken gebruik van een medische vragenlijst. Na het ontvangen en beoordelen van deze lijst wordt er een afspraak gemaakt voor een intake en nulmeting. Hierna stelt de fysiotherapeut samen met u een oefenprogramma op.

Materialen

Wij maken gebruik van een uitgebreide trainingslijn van Enraf Nonius. De apparatuur wordt door middel van luchtdruk automatisch geregeld. Tevens is er een ruimte waar individuele oefeningen gegeven kunnen worden. Naast cardio apparatuur werken wij met een ruim aanbod aan oefenmaterialen.
Er is op de gang een waterautomaat aanwezig.

Abonnementen

Hier vindt u informatie over de soorten abonnementen die wij aanbieden.

Huisregels oefenzaal

Om voor ons allemaal het gebruik van onze oefenzaal veilig en plezierig te maken hebben wij huisregels voor onze oefenzaal opgesteld.
Hier vindt u deze huisregels.