BIG registratie: 39063933304

Aangesloten bij Onconet

Na mijn afstuderen in 2005 ben ik direct bij Aartsen Praktijk voor Fysiotherapie aan het werk gegaan. Al vrij snel ben ik mij gaan specialiseren in oedeemtherapie en heb ik de opleiding Oncologiefysiotherapie afgerond. Ik vind het belangrijk en fijn dat ik mijn kennis en ervaring kan toepassen bij deze doelgroep. Voor mij is het van belang om er voor deze mensen te zijn. Op lichamelijk en geestelijk niveau verandert er veel in korte tijd, denk hierbij aan spierzwakte, conditieverlies, vermoeidheid, spanningsklachten, huidveranderingen, stijfheid en pijn. Als oncologie fysiotherapeut kan je veel betekenen voor deze doelgroep. Verder begeleid ik mensen in de palliatieve en terminale fase. Hierbij staat kwaliteit van leven bovenaan. Ik heb mij ook gespecialiseerd in fascie-technieken bij littekenweefsel en bestralingsschade.

In mijn vrije tijd ga ik graag weekendjes weg en geniet ik van mooie reizen maken. Ook pak ik zo nu en dan de motor en speel ik op zondag een wedstrijdje handbal.
Verder ben ik vrijwilliger van Make-A-Wish Nederland. Make a Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 t/m 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Opleidingen

  • Fysiotherapie
  • Manuele lymfedrainage Vodder
  • Oncologiefysiotherapie
  • Aqua lymphatic therapie opleidingscentrum de Berekuyl